Despre Noi

AFC Romania este parte din Ambassadors for Christ www.afciworld.org. AFCI a fost înființați în Australia în 1949.

AFCI lucrează în 23 de țări și are un impact puternic în întreaga lume.

Petrică (Pică) este liderul national al Ambassadors for Christ International- Romania.

S-a născut într-o familie creștină iar la vârsta de 16 ani  si-a dat viața lui Hristos și a fost botezat. Crescând în biserică, a participat la conducerea lucrării de tineret, grupuri de ucenicie și a mers în misiuni în diverse orase si sate din Romania. 

Prin aceste experiențe, si prin organizarea de tabere, Petrică s-a simțit chemat la slujire full-time. După ce a urmat Institutul Teologic Reformat din București, s-a mutat în SUA și a obtinut o diplomă de licență în Biblie la Washington Bible College, cu o concentrare în consiliere și psihologie creștină. Revenind la România, Pica a servit ca asistent pastor de tineret in biserica baptistă Mănăstur din Cluj. Inima Lui pentru cei pierduti s-a tradus în organizarea multor activități de misiune: de vizitare a închisorilor, programe pentru copii de țigani, tabere și excursii misionare în satele din apropierea Clujului precum și călătorii misionare în Republica Moldova. Petrică este căsătorit cu Codruța în 2012, și împreună au o fetiță și un băiat.

AFCI România iși concentrează lucrarea pe ucenicizarea si formarea următoarei generații de lideri ai bisericii, în timp ce ajunge la cele mai vulnerabile parti din societate.

 Proiecte 

  • Evanghelizarea și formarea Ucenicie, inclusiv tabere și misiuni
  • Proiecte in comunităție de țigani 
  • Proiecte in sate sarace: cu copiii si vizite in case
  • Proiecte la penitenciare