Tabara Ucenicia

Au părăsit India într-o singură emigrare acum 1500 de ani. Limba lor împărtășește același limbaj și gramatică ca cele două limbi principale ale Indiei (Punjabi și Bengali). Au fost persecutați în toată lumea pentru cea mai mare parte a existenței lor. Naziștii au încercat să-i extermine ucigand în jur de 1,5 milioane dintre ei. Fiind discriminați, izolați și excluși, mulți dintre ei au găsit refugiu în România.

Ce le va rupe blestemul? Cum putem schimba destinul unei minoritati ca aceasta? Ajutand la schimbarea din interior, la schimbarea gandirii si la apropierea lor de Dumnezeu. Asta am incercat sa facem in prima parte a lunii Septembrie in tabăra “Ucenicia” .Impreună cu funatia Corabia si biserica “the Rock” am adunat tinerii din mai multe comunitati de romi in această tabără de uceniciei. Scopul a fost de a-i ajute pe mulți dintre ei in care deja investim sa devenia un puternic catalizator al schimbării în comunitatea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>